0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €

Minőség és szabványok

Minőség a párbeszédből ered

A CAMLOG a konzerváló fogászathoz és a dentális implantológiához tartozó termékek átfogó rendszerének vezető szállítója. Implantátumrendszereinket a rendszerkomponensek optimális száma, illetve az egyszerre könnyű és hatékony alkalmazás jellemzi. Ezekhez az elvekhez a kónuszos implantátum-műcsonk illesztéssel rendelkező CONELOG® implantátumrendszernél is hűek maradtunk.

 

A felhasználóinkkal folytatott állandó kommunikációnak köszönhetően folyamatosan fejlődünk. A széles körű szolgáltatásaink vevőink és felhasználóink egyéni igényeire vannak szabva. Műszaki szolgálatunk azonnali segítséget nyújtva, mindig rendelkezésre áll.

 

Ezenkívül fogorvosok és szájsebészek részére rendszeresen kínálunk továbbképzési  lehetőségeket neves előadók által vezetett, akkreditált rendezvényeinken. Kezdő implantológusok részére biztosítunk gyakorlati segítséget és lehetőséget tapasztalt kollégáik praxisaiban és Média Centerünkben megtalálják hasznos szakmai információs anyagainkat és betegtájékoztatónkat.

Gyártás

Elsőosztályú minőség

280-nál több kvalifikált munkatárssal, rendkívül modern infrastruktúrával és termelési berendezésekkel, amelyek saját területükön a legmodernebbnek számítanak, az ALTATEC GmbH vállalat a Stuttgart melletti Wimsheimben gondoskodik arról, hogy a CAMLOG csoport a jövőjét optimális termelési feltételek mellett irányítsa. Már az épület tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a gyártás az orvostechnikai termékekre vonatkozó törvényi előírásoknak megfeleljen - mindenekelőtt a szigorú amerikai kikötéseknek is. A csúcstechnológia és a következetes minőségbiztosítás garantálja a hosszú távon elsőosztályú minőséget.

Következetes minőségközpontú gondolkodásunk bizonyítéka az, hogy a folyamatorientált minőség-ellenőrzési rendszerünk a teljes mértékben megfelel a QM-rendszer szerinti EN/ISO 13485 és az EN ISO 9001, illetve az orvostechnikai termékekre vonatkozó 93/42/EGK európai szabványnak.

A környezet érdekében

A CAMLOG számára a környezetbarát kezelés elengedhetetlenül fontos és vállalati aktivitásunk integrált része. Tehát a termelő berendezések építése és üzemeltetése az aktuális környezetvédelmi szabványoknak megfelelően történik. A termelésből származó elhasznált levegőt például felhasználjuk hőtermelésre.

Minőségirányítás

Minőségünk nem a véletlennek köszönhető

A CAMLOG csoporton belül a gyártásért felelős ALTATEC GmbH tevékenységének minden fázisa megfelel az EN/ISO 13485 minőségbiztosítási rendszer előírásai. Ez a szabvány részletesen rögzíti azokat a kritériumokat, amelyeket – a tanúsítás érdekében - egy vállalat átfogó minőségbiztosítási rendszerének a gyártási eljárások során teljesítenie kell. Az orvostechnikai termékekre és eszközökre különösen szigorú előírások érvényesek.

Termékeink megfelelnek az európai törvényekben és irányelvekben definiált, a termékteljesítményt és betegbiztonságot illetően az orvostechnikai termékekre vonatkozó alapvető követelményeknek. Az ALTATEC GmbH az EN/ISO 13485 mellett az RL93/42EWG szerinti, egészségügyi termékekre vonatkozó tanúsítással is rendelkezik.

Az ALTATEC GmbH a minőségirányítás terén tapasztalt csapattal rendelkezik, amely elvégzi és dokumentálja termékeink vizsgálatát minden gyártási fázisban. Az ALTATEC GmbH minőségirányítási csapata kitűnően képzett szakemberekből áll, akik mind a belső, mind a külső auditokat végzik. Minőségkezelésünk nem statikus, hanem folyamatorientált, és a minőségirányítást a jövőre vetítve végzik el. Saját gyártmányaink minőségének állandóságát folyamatosan, helyben történő vizsgálatokkal ellenőrizzük.

ISO 9001:2015

Mi a Logintechnél mindenben a legmagasabb minőségre törekszünk. És ezt nem bízzuk a véletlenre. Cégünk évek óta az TÜV-Rheinland minőség ellenőrzési irányelveit követve próbálja az általunk nyújtott szolgáltatásokat napról napra egy kicsit jobban végezni. Ezt az erőfeszítésünket egy ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal tudjuk igazolni.

Az ISO 9001:2015 szabvány egy nemzetközileg elfogadott minőségirányítási rendszer, követelményeinek teljesítését igazoló tanúsítvány vevői bizalmat, piac és versenyképességet biztosí

A tanúsítványok


Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379