0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €

Implantációs rendszerek

CAMLOG implantációs rendszer

A CAMLOG® implantátumrendszer tudományosan jól dokumentált, és kiváló vizsgálati eredményekkel rendelkezik. A rendszer szíve a Tube-in-Tube® illesztés az implantátum és a műcsonk között.

Pontossága és három bütyökkel ellátott speciális geometriai elve biztosítja a kiváló erő- és nyomatékeloszlást.

CONELOG implantációs rendszer

A CONELOG® implantációs rendszer felhasználóbarát kónuszos implantátum-műcsonk illesztéssel és integrált Platform Switchinggel érhető el. Csakúgy, mint a CAMLOG® implantációs rendszernél, három horony mutatja meg a felhasználó számára a műcsonk behelyezésének pontos irányát. Az önzáró kónusz a műcsonkok behelyezését egyszerűvé és pontossá teszi.

Ugyanaz az sebészi készlet áll rendelkezésre a csontfészek előkészítésére CONELOG® és CAMLOG® implantátumok esetén.

CERALOG cirkónium implantációs rendszer

Manapság az igény a magas esztétikai értékkel rendelkező fogpótlási megoldásokra növekvőben van. A kerámiából készült, és a biokompatibilis megoldások egyre inkább a fókuszba kerülnek.

Az elefántcsont színű egyrészes CERALOG® Monobloc, és a kétrészes CERALOG® Hexalobe kimagasló esztétikai értékkel bírnak, anyaguk a cirkónium dioxid kompatibilissége az emberi szervezettel pedig széleskörben elismert.

iSy implantációs rendszer

Az iSy implantátumrendszer a modern praxisok intelligens implantációs eszköze. A csomagolási koncepció, a fúrósor és az előre szerelt implantátumalap segítségével az iSy időoptimalizálttá teszi sebészi beavatkozásait. Az iSy különböző csatlakozási felületeken a különböző száj- és laborszkenek számítógépes design- és előállítási eljárásokkal köthető össze.

A „one click, one scan, one shift” koncepcióval az iSy egy valóban figyelemreméltó alternatívát nyújt mindenkinek, aki CEREC® (Dentsply Sirona) rendszerrel dolgozik.

BioHorizons Tapered implantációs termékcsalád

A Tapered implantációs termékcsalád menetvezetésének köszönhetően kiváló primer stabilitás, a Laser-Lok mikrocsatornák által pedig kimagasló osszeointegráció és lágyszövet regenerálódás érhető el a kiszámítható végeredmény érdekében.

A termékcsalád összes implantátuma ugyanazzal a sebészi készlettel behelyezhető.

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379