0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €

KEZELŐEGYSÉGEK

Termékek: 6 tétel
/ oldal
NEO Ceiling fogászati kezelőegység

A NEO mennyezeti fogászati egység alapterületet takarít meg. Elegáns légkörével és térérzetével kényelmesen elfér kis helyeken is. A műszerhíd a páciens jobb vagy bal oldalára fordítható, így bal- és jobbkezes használat is lehetséges.

Érdekel
Részletek
F1 fogászati kezelőegység

FIMET F1 CONTINENTAL/TRADITIONAL 

Az F1 fogászati egység sokoldalú, elektromos műszervezérlő rendszert és kiváló ergonómiai és higiéniai jellemzőket kínál. Többet kevesebbért!

A Fimet F1 kezelési rendszer sokféle tulajdonsággal és opcióval konfigurálható az Ön kívánságainak és preferenciáinak megfelelően.

 

Érdekel
Részletek
NEO fogászati kezelőegység

FIMET NEO CONTINENTAL/TRADITIONAL 

A Fimet NEO fogászati kezelőegység ötvözi az innovatív megoldásokat az elegáns dizájnnal. A kezelőrendszerek ergonomikus, kiváló minőségű egységek, amelyek testre szabhatók az egyes felhasználók igényeihez és preferenciáihoz igazítva.

Érdekel
Részletek
F1 ARCUS fogászati kezelőegység

FIMET CONTINENTAL 

A vezeték nélküli lábvezérlő érintés nélküli parancsai a széknek és a műszereknek magasabb fokú higiéniát és munkahatékonyságot biztosítanak, és a 4 egyénileg beállítható székpozíció lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a betegek szélesebb körét lássa el teljes kényelemben, akár állva is görnyedés nélkül.

 

 

 

Érdekel
Részletek

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379